Hoi,

ik ben Els, 45 jaar en mama van twee prachtige dochters.  

Vanuit mijn eigen noden en fysieke pijnen ben ik op zoek gegaan naar wat mij steun, rust en ontspanning gaf.  Mijn zoektocht was groot en bracht mij bij verschillende mensen en therapieën.  Ik ontdekte dat ik niet het symptoom moest aanpakken maar de oorzaak.  Ik volgde verschillende opleidingen en cursussen. Dit alles zorgde voor een eigen groeiproces en meer bewustwording.

Tijdens deze periode hadden mijn dochters ook nood aan extra begeleiding.  Ook al deed ik als moeder mijn best om ze te begrijpen en te begeleiden in hun proces, extra ondersteuning was welkom.  Ezeltjeskampen, paardentherapie, kinderpsycholoog, enz... Inschrijving voor assertiviteitstraject waar we tot 2x toe te horen kregen dat er niet voldoende inschrijvingen waren en het daardoor niet doorging.  We hebben veel geprobeerd!  Uiteindelijk zijn we bij één therapeute terecht gekomen waar zowel mijn dochters als ikzelf ons goed voelden. 

Ik leerde dat de stap zetten naar iets nieuws en onbekend moeilijk is.  Dat angst, twijfels, maatschappelijke invloeden, persoonlijke overtuigingen, ... ervoor zorgen dat alles tijd vraagt.  Een keuze maken, een stap in een nieuwe richting zetten, loslaten en vertrouwen.

Dankzij deze hobbelige en zeer leerzame weg ben ik de opleiding kinder-jongerencoach gaan volgen en is zo Het Vlinderhuis tot leven gekomen. 

Op mijn eigen unieke manier en met mijn warm hart wil ik diegene die nood hebben ondersteunen.